SOMMERKUPP 💛🏠 SPAR 40% PÅ FLERE KVALITETSPRODUKTER! SOMMERKUPP 💛🏠 SPAR 40% PÅ FLERE KVALITETSPRODUKTER!

Tidløse screens

Screens er en type utvendig solskjerming som kan sammenliknes med en kraftig, utvendig rullegardin innebygd i en aluminiums-kassett. Screens kommer i et stort utvalg av farger og tekstiler med ulik tetthetsgrad, og er et godt alternativ til utvendige persienner og markiser!

Screens har lenge vært en populær løsning for lys- og solskjerming sør i Europa. Med forbedrede produkter – for litt tøffere værforhold som her i Norden – er det nå flere og flere som gjerne vil ha tilpasset og montert screens på husene og forretningsfasadene sine. Produktet er designet på en måte som gir bygningen et eksklusivt preg – det ser stilmessig rent og fint ut og kan tilpasses fasaden med stort fargeutvalg.

Solar Zip Screen - for den miljøbevisste!

Vi tilbyr zip screen med solcellemotor! Dette gjør at du ikke trenger å tenke på en komplisert installasjon og utgiftene det medfører. Styr screenen direkte fra mobilen din, uten kompliserte koblingsbokser.

Solar er designet på samme måte som våre standard zip screens, og er utformet med unik glidelåsdesign som gjør de ekstra robuste mot vær og vind.

Med solcellepanelet som effektivt fanger solenergi og lader batteriet, er vår løsning både miljøvennlig og praktisk. Batteriet leveres ferdig ladet, slik at du kan nyte solskjermingen umiddelbart etter installasjon. Og hvis du noensinne trenger å bytte ut batteriet, er det en enkel prosess. Sjekk batteristatusen enkelt via TaHoma Pro-appen eller Serv-e-Go for å holde deg oppdatert om systemet

Screen Inspo 15

Behagelig inneklima hele året!

En av fordelene med solskjerming ved hjelp av screens er at du fortsatt kan se ut. Screens, som er en type utvendig rullegardin innebygd i en aluminiums-kassett, slipper et behagelig lys inn i rommet og skjermer mot innsyn. I tillegg er screens med på å holde varmen ute om sommeren og screens anses derfor som en energiøkonomisk løsning.

Screen Inspo 14

Slik blir du ivaretatt hos oss

1

Gratis befaring

Adobestock 314301534

Vi kommer på et hjemmebesøk, tar oppmåling og gir råd om hvilke løsninger som passer ditt hjem.

2

Uforpliktende tilbud

Adobestock 487336779

Befaringen avsluttes med at du får et uforpliktende tilbud på de løsningene som du og selger har blitt enige om.

3

Produksjon av solskjerming

MM USP Produksjon V2

Vi setter igang produksjonen av dine produkter. Normal produksjonstid er mellom 1-6 uker.

4

Vi monterer dine produkter

MM USP Montering

Du får besøk av våre dyktige montører som setter opp dine splitter nye solskjermingsprodukter.

Relaterte produkter