SOMMERBONANZA 💛🏠 SPAR 40% PÅ TERRASSEMARKISE OG SCREENS SOMMERBONANZA 💛🏠 SPAR 40% PÅ TERRASSEMARKISE OG SCREENS

Hva er en plisségardin?

Plisségardiner – gjerne også kalt trekkspillgardiner – er en elegant og stilren form for solskjerming som passer i alle typer rom. Fordelen med denne gardintypen er at de er svært diskré når de er trukket helt opp, og gir et behagelig, mykt uttrykk når de er sluppet ned eller er plassert midt på vindusflaten.

Den snorløse varianten av plisségardiner er ekstra barne- og kjæledyrsikker, og det er mange modeller og ulike funksjonaliteter å velge blant.

Plisse Hero 1

Våre plisségardiner

Opp og ned plisségardin

Det geniale med plisségardiner er at du kan velge mellom mange ulike betjeningsmuligheter. En mulighet er betjening med Up & Down, hvor gardinen kan dekke hele eller deler av vinduet, samt åpnes og lukkes fra både topp og bunn. Med andre ord kan du selv velge hvilket område av vinduet som trenger skjerming for ikke å slippe inn direkte sol, og samtidig få inn mye dagslys. Du får selvsagt også godt utsyn, med mindre hele vinduet er dekket.

Plisse Hero 3

Lystett plisségardin

Våre lystette plissegardiner tilbyr enestående mørkleggingseffekt som blokkerer alt lysinnslipp, perfekt for soverommet, som gjerne krever fullstendig mørke for optimal søvn og avslapning. Våre lystette plisségardiner regulerer også temperaturen innendørs ved å blokkere varme om sommeren og isolere rommet om vinteren, noe som kan føre til redusert energiforbruk for oppvarming og kjøling.

Lystette Plissegardiner Markisemannen

Lysdempende plisségardin

Våre lysdempende plisségardiner lar deg regulere lysinnslippet og skape en behagelig atmosfære for å oppnå ønsket belysning. Gardinene gir deg privatliv uten å blokkere alt dagslys, slik at du kan nyte tiden innendørs uten å føle deg innestengt.

En ekstra fordel er beskyttelse mot UV-stråler: lysdempende plisségardiner beskytter møbler og gulv mot skadelig UV-stråling som kan føre til falming over tid.

Lysdempende Plissegardin Markisemannen

Elektrisk plisségardin

Slik blir du ivaretatt hos oss

1

Gratis befaring

Adobestock 314301534

Vi kommer på et hjemmebesøk, tar oppmåling og gir råd om hvilke løsninger som passer ditt hjem.

2

Uforpliktende tilbud

Adobestock 487336779

Befaringen avsluttes med at du får et uforpliktende tilbud på de løsningene som du og selger har blitt enige om.

3

Produksjon av solskjerming

MM USP Produksjon V2

Vi setter igang produksjonen av dine produkter. Normal produksjonstid er mellom 1-6 uker.

4

Vi monterer dine produkter

MM USP Montering

Du får besøk av våre dyktige montører som setter opp dine splitter nye solskjermingsprodukter.

Duette® plisségardiner - en dobbel plisségardin

På utkikk etter doble plisségardiner? Vår Duette® plisségardin er det optimale valget dersom du ønsker å redusere varmeinnslipp og varmetap gjennom vinduene.

Les mer her!
Markisemannen Duette Kjokken

Plisségardin i ulike farger og mønster

Interiørelement og solskjerming i ett!

Plisségardiner har skarpe og elegante linjer, men uten å gi et ”hardt” uttrykk. Våre plisségardiner er ikke bare tidløse og minimalistiske - de er det ultimate valget for de som ønsker å skape et innbydende og dekorativt interiør. Tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og mønstre, gir de deg friheten til å skape et personlig preg og uttrykk i hjemmet ditt.

Markisemannen Plissegardiner Bad

Relaterte produkter