SOMMERBONANZA 💛🏠 SPAR 40% PÅ TERRASSEMARKISE OG SCREENS SOMMERBONANZA 💛🏠 SPAR 40% PÅ TERRASSEMARKISE OG SCREENS

Solskjerming året rundt!

Persienne er populære over hele landet på grunn av sitt robuste og tidløse design som gjør at de tåler en del vær og vind. I tillegg holder de varmen ute om sommeren og etterlater både en behagelig temperatur og dagslys i rommet. Utvendige persienner reflekter solens stråler mellom lamellene noe som gir et diffusert lys inn i rommet uten sjenerende blending

Persienner Utvendig Inspo 2
Persienner Utvendig Inspo 5

Styr temperaturen

Det er ikke alle utvendige skjermingsløsninger som tåler de skiftende og til tider harde årstidene vi har i Norden. Men utvendige persienner er en av dem som faktisk gjør det, og lar seg ikke stoppe av vær og vind. Persiennene kan godt være nede hele vinteren, og takler vind opp til 20 meter i sekundet. Enkelte har vindlås.

Du kan selv velge vinkling på lamellene etter hvor mye dagslys du ønsker, og lamellene kommer i ulike bredder. Ikke rart utvendige persienner er populære her i nord.

Når det er varmt i været, og solen står mot husveggen, har det lett for å bli svært opphetet inne. Med utvendige persienner treffer solstrålene persiennelamellene og ikke vinduet, og sørger for at temperaturen holder seg konstant behagelig inne, selv på svært varme sommerdager. Noen ganger kanskje det er godt å få rommet varmet opp? Andre ganger er det fint å slippe bruk av ressurser enten til oppvarming eller avkjøling. Styr lamellene etter hvordan du ønsker å ha det inne.

Persienner Utvendig Inspo 4

Kler alle vindu

Persiennene tilpasses vinduene og kan brukes både til hus og leiligheter. De reduserer innsyn i tillegg til varme- og solinnslipp. Utvendige persienner gir fasaden en oppgradering, med diskret og tidløst design. Bredden på lamellene tilpasses ditt behov og du kan velge mellom manuell styring eller motorisert og automatikk med solhøydekontroll. Det vil si at persiennen justerer seg selv optimalt etter solen. Da får du best mulig skjerming samtidig som du kan se ut.

Persienner Utvendig Inspo 7

Elektriske persienner

Slik blir du ivaretatt hos oss

1

Gratis befaring

Adobestock 314301534

Vi kommer på et hjemmebesøk, tar oppmåling og gir råd om hvilke løsninger som passer ditt hjem.

2

Uforpliktende tilbud

Adobestock 487336779

Befaringen avsluttes med at du får et uforpliktende tilbud på de løsningene som du og selger har blitt enige om.

3

Produksjon av solskjerming

MM USP Produksjon V2

Vi setter igang produksjonen av dine produkter. Normal produksjonstid er mellom 1-6 uker.

4

Vi monterer dine produkter

MM USP Montering

Du får besøk av våre dyktige montører som setter opp dine splitter nye solskjermingsprodukter.

Relaterte produkter

Innvendige persienner?

På jakt etter innvendige persienner?

Se mer her
Persienner Hero