Markisemannen
Copyright © Markisemannen.no

Grad av lys kan raskt endre atmosfæren, og du kan selv velge hvor dempet eller belyst det skal være. Hva med ulike persienner til ulike rom? Innvendige persienner skåner i tillegg inventaret for bleking og er med på å skape et subtilt og eksklusivt helhetsinntrykk interiørmessig.$$gal$$


Reguler det naturlige lyset med innvendige persienner

Bruk lyset som stemningsskaper. Med de rette innvendige persiennene kan du regulere lamellene etter hvor mye lys du vil ha inn, eller skjerme totalt. På den måten kan du styre stemningen med lyset. I et rom vil du ha det dunkelt, i et annet er det praktisk å la naturlig dagslys slippe inn, mens du i en annen anledning vil ha det så mørkt som mulig. Uansett hvor mye eller lite lys du vil ha i rommet, gjør innvendige persienner det mulig å kunne se ut, når du måtte ønske det.

 

Persienner i klassisk design – gir rommet et delikat preg

Ønsker du diskret solskjerming, som samtidig tilfører interiøret det lille ekstra? Eller skjerming for innsyn gjennom vinduer uten at det stjeler oppmerksomheten fra helhetsinntrykket i rommet? Da vil vi anbefale å velge innvendige persienner.  Persiennene er klassiske og tidløse i stil og mulighetene er mange i forhold til fargevalg.

 

Hel eller delvis solskjerming med innvendige persienner

Lek med sollyset! Velg selv hvor mye lys du vil slippe inn ved å justere på persiennenes lameller. Innvendige persienner gir ikke bare et behagelig i lys inne, de er også enkle i bruk. De gir rommet karakter og særpreg og er effektive. Innvendige persienner kommer i forskjellige tykkelser på lamellene og i flere farger – også helfargede hvor både topp- og bunnlist, snorer og bånd er tilpasser lamellene. Persiennene kan monteres i de fleste vinduer og dører – i alle typer rom. Velg gjerne ulike typer til ulike rom, avhengig av hvor mye skjerming du ønsker i de enkelte rommene. På at bad eller soverom ønsker du kanskje mer skjerming for innsyn, enn i et kjøkken eller stue?

Vi tilpasser aluminium- og trepersienner etter mål, til alle typer vinduer.

 

Med innvendige persienner får du: 

  • effektiv skjerming for sol og innsyn
  • fleksibilitet i lysinnslipp
  • tidløst design tilpasset interiøret
  • enkel innvendig betjening, manuelt eller motorisert
  • stort utvalg farger
  • aluminium og tre
  • ulike lamellbredder
  • prikken over i-en

For andre gode og dekorative alternativer til innvendige skjerming, se klassiske rullegardiner og lamellgardiner.