Markisemannen
Copyright © Markisemannen.no

Persienne er populære over hele landet på grunn av sitt robuste og tidløse design som gjør at de tåler en del vær og vind. I tillegg holder de varmen ute om sommeren og etterlater både en behagelig temperatur og dagslys i rommet.


$$gal$$Utvendige persienner som tåler en støyt

Det er ikke alle utvendige skjermingsløsninger som tåler de skiftende og til tider harde årstidene vi har i Norden. Men utvendige persienner er en av dem som faktisk gjør det

og lar seg ikke stoppe av vær og vind. Persiennene kan godt være nede hele vinteren, og takler vind opp til 20 meter i sekundet. Enkelte har vindlås.

Du kan selv velge vinkling på lamellene etter hvor mye dagslys du ønsker, og lamellene kommer i ulike bredder. Ikke rart utvendige persienner er populære her i nord.

 Når det er varmt i været, og solen står mot husveggen, har det lett for å bli svært opphetet inne. Med utvendige persienner treffer solstrålene persiennelamellene og ikke vinduet, og sørger for at temperaturen holder seg konstant behagelig inne, selv på svært varme sommerdager. Noen ganger kanskje det er godt å få rommet varmet opp? Andre ganger er det fint å slippe bruk av ressurser enten til oppvarming eller avkjøling. Styr lamellene etter hvordan du ønsker å ha det inne.

 

Ethvert vindu kler utvendige persienner

Persiennene tilpasses vinduene og kan brukes både til hus og leiligheter. De reduserer innsyn i tillegg til varme- og solinnslipp. Utvendige persienner gir fasaden en oppgradering, med diskret og tidløst design. Bredden på lamellene tilpasses ditt behov og du kan velge mellom manuell styring eller motorisert og automatikk med solhøydekontroll. Det vil si at persiennen justerer seg selv optimalt etter solen. Da får du best mulig skjerming samtidig som du kan se ut.

 

 Med utvendige persienner på vinduene får du:

  • effektiv solskjerming hele året
  • robust skjermingsløsning mot vær og vind
  • skjerming mot varme fra solstrålene
  • beskyttelse mot solfalming av inventar og møbler
  • behagelig lys innendørs
  • en løsning som er enkel å betjene manuelt, motorisert og automatisk

Vi har flere løsninger for utvendig skjerming. Se også vindusmarkiser og terrassemarkiser.