Markisemannen
Copyright © Markisemannen.no
 Den snorløse varianten er ekstra barne- og kjæledyrsikker, og det er mange modeller og ulike funksjonaliteter å velge blant.

Den multifunksjonelle plisségardinen

Denne geniale gardinen kan dekke hele eller deler av vinduet, åpnes og lukkes fra både topp og bunn. Med andre ord kan du selv velge hvilket område av vinduet som trenger skjerming for ikke å slippe inn direkte sol, og samtidig få inn mye dagslys. Du får selvsagt også godt utsyn, hvis ikke hele vinduet er dekket av plisségardinen.
Gardinen passer nesten alle vindustyper og er spesielt velegnet til takvinduer og vinterhager. Så har du ulike typer vinduer i hjemmet ditt, kan du likevel ha samme type innvendig skjerming på alle.

$$gal$$

Plisségardiner som både skjermer for lys og demper lyd

Du vil raskt oppdage at plisségardinene krever liten plass i vinduskarmene dine, og er lite i veien for andre ting. Har du for eksempel planter som krever mye lys, men ikke direkte sollys, kan du enkelt regulere plisségardinene etter hvor solstrålene treffer. Dekker gardinene hele vinduet er de ikke bare lystette men også lyddempende. Har du mye støy utenfra, kan gardinene være med på å gjøre atmosfæren inne roligere og behageligere.

Velger du plisségardiner får du en elegant og effektiv løsning

Velg mellom tett eller transparent vev – eller begge deler – snor eller håndtak. Sistnevnte anbefales hvis du har små barn eller kjæledyr. Du kan også velge motorisert bemanning med fjernkontroll eller bryter – perfekt hvis det står store møbler foran vinduet som hindrer tilgang.

Plisségardinene har skarpe og elegante linjer, men uten å gi et ”hardt” uttrykk. De er både tidløse og dekorative og fås i flere farger og mønstre. Her kan du finne prikken over i-en i kombinert solskjerming og designelement til interiøret. Et godt alternativ til klassiske rullegardiner og persienner.

Med plisségardiner til vinduene dine får du:

• Lys- og solskjerming
• Mulighet for skjerming OG mye dagslys inn i rommet
• Lyddemping
• Skjerming til alle vindustyper
• Både tett og transparent vev
• Fortsatt plass i vinduskarmene
• Sikker og enkel betjening
• Naturlig og mykt dagslys inne
• Designelement som står til resten av interiøret

Se også våre andre alternativer for innvendig solskjerming; lamellgardiner, klassiske rullgardiner eller Zebra rullegardiner og persienner.