Markisemannen
Copyright © Markisemannen.no

Screens er en type utvendig solskjerming som kan sammenliknes med en kraftig, utvendig rullegardin innebygd i en aluminiums-kassett. Screens kan monteres både horisontalt og vertikalt og kommer i et stort utvalg av farger og tekstiler med ulik tetthetsgrad. Screens er et godt alternativ til utvendige persienner og markiser.

Screens er en moderne solskjerming som nesten ikke synes, men likevel bidrar til et moderne utseende på fasaden din. Screens er ideelle for fasader med flere og store glassflater.

$$gal$$

Tidløse screens på full fart inn i det norske markedet

Screens har lenge vært en populær løsning for lys- og solskjerming sør i Europa. Med forbedrede produkter – for litt tøffere værforhold som her i Norden – er det nå flere og flere som gjerne vil ha tilpasset og montert screens på husene og forretningsfasadene sine.
Screens er designet på en måte som gir bygningen et eksklusivt preg – det ser stilmessig rent og fint ut og kan tilpasses fasaden med stort fargeutvalg.

 

Behagelig inneklima hele året med screens

En av fordelene med solskjerming ved hjelp av screens er at du fortsatt kan se ut. Screens, som er en type utvendig rullegardin innebygd i en aluminiums-kassett, slipper et behagelig lys inn i rommet og skjermer mot innsyn. I tillegg er screens med på å holde varmen ute om sommeren og inne om vinteren. Derfor anses screens som en mer energiøkonomisk løsning.

 

Screens er ikke bare estetikk og økonomi

Screens kan sammenliknes med en rullegardin, men monteres utvendig – og kan også skjules bak fasadekledning. Screens er enkle å rengjøre med kun vann, sammen med en myk klut eller svamp.

 

Velg screens – fremtidsrettet og tidløs solskjerming:

- Screens gir bedre inneklima og temperatur, både sommer og vinter
- Screens gir effektiv solskjerming
- Screens gir skjerming mot innsyn
- Screens gir deg fortsatt mulighet til å se ut
- Screens monteres utvendig
- Screens sørger for enkel rengjøring
- Screens leveres i stort utvalg av farger og tetthetsgrad

Andre gode utvendige alternativer til screens er selvsagt persienner. Ønsker du mer utsmykning av fasaden i tillegg til skjerming for sol og innsyn, vil vi anbefale vindusmarkiser.


Se vår brosjyre om screens.