Lamellgardiner
Få gratis befaring!
loader
Finn din nærmeste markisemann for gratis befaring:
Få gratis befaring!

Lamellgardiner

Er du ikke spesielt glad i gardiner og ønsker å tilføre rommet og interiøret noe mer enn tradisjonell solskjerming? Da kan lamellgardiner være løsningen. Lamellgardiner kan brukes over alt og er spesielt egnet til store vindusflater. Lamellene gir både fleksibel og effektiv solskjerming og vil kankje bidra til å sette prikken over i-en for interiøret ditt?

I vårt designverktøy kan du enkelt sammenligne ulike typer solskjerming, farger, rom og mer!

Mye eller lite lys med lamellgardiner

Lamellgardiner er en praktisk og elegant løsning i forhold til skjerming mot sol og innsyn. Elegant fordi lamellgardiner er et moderne og praktisk alternativ til tradisjonelle gardiner. Lamellgardiner kan tilpasses interiøret ditt og er med på å pynte opp i rommet. Praktisk fordi lamellene er fleksible, slik at du selv kan styre hvor mye lys du ønsker å slippe inn. Du kan velge mellom gjennomsiktige, lystette, mønstrede, fargerike og ensfargede lamellgardiner.Lamellgardiner er like fine hjemme som på kontoret

Hele utvalget av lamellgardiner har bredt anvendelsesområde. De pynter opp og skjermer like bra både hjemme og på jobb. Aller best gjør lamellgardiner seg til store vindusflater, men de kan også brukes til mindre vinduer og som romdeler eller til skjerming.

 

Praktiske og elegante lamellgardiner

I tillegg til å skape en stemning i rommet, skjerme for sol, lys og innsyn, er det mulig å se ut med lamellgardiner. Den elegante løsningen, hvor du presist og gradvis kan vende lamellene, gir deg fullt spillerom i forhold til mengde lys du vil slippe inn, og du kan bevisst skape en harmonisk atmosfære inne. Samtidig har lamellgardiner et estetisk og lekkert utseende. Lamellgardiner kan også trekkes helt til siden, festes i midten eller på begge sider. Velg mellom å betjene lamellgardiner med snor, kjede eller elektrisk motor. 

Kort fortalt får du mye i en og samme løsning hvis du velger lamellgardiner til hjemmet eller kontoret:

- bredt anvendelsesområde – til vinduer og som skillevegg eller skjerming
- ideelle for store vindusflater
- moderne kombinasjon mellom gardiner og tradisjonell solskjerming
- funksjonell løsning på skråvinduer
- fleksibel og effektiv solskjerming
- mange betjeningsmuligheter; snor, kjede eller elektrisk motor
- selv styre grad av lysinnslipp
- gir naturlig, harmonisk lys inne
- elegant og praktisk
- tilskudd til interiøret
- stemningsskaper
- mulig å se ut
- godt utvalg; gjennomsiktige, lystette, mønstrede, fargerike og ensfargede
- passer bade hjemme og på kontoret

Persienner eller klassiske rullegardiner er andre løsninger for innvendig skjerming – med mange valgmuligheter – som du kanskje også vil ta en titt på?

Betjeningsmåter
Snor
Snor

Alle våre lamellgardiner leveres med solid snorbetjening som standard.

Kjedetrekk
Kjedetrekk

En vanlig, enkel og solid måte å betjene en lamellgardiner på.

Stang
Stang

Diskret stang for å trekke opp og igjen – og for å vinkle lamellene.

Veggbryter
Veggbryter

Bryter uten ledning. Betjen lamellgardiner motorisert – og med én finger.

Fjernkontroll
Fjernkontroll

Betjen lamellgardiner motorisert fra en godstol – enten ute eller inne.

Appstyring
Appstyring

Betjen lamellgardiner fra din egen mobil. Hjemme – eller fra kontoret.

Tilbehør
Lamellbredder
Lamellbredder

Lamellgardiner leveres i flere bredder. Jo bredere lameller - jo mer lysinnslipp og utsikt. Spør din Markisemann om råd!

Temperatur sensor
Temperatur sensor

En sensor som kjører lamellgardiner opp og igjen etter behov. Blir det for varmt – kjøres gardinen igjen av seg selv.

Timer
Timer

Med timer kan du programmere dine lamellgardiner til å justere seg til spesielle og faste tildspunkter.

Rammefarge
Rammefarge

Detaljer og avsluttninger på lamellgardiner leveres i 3 ulike farger: mørk, sølv og hvit.

Lamellgardiner har flere bruksområder

Lamellgardiner kan – i tillegg til solskjerming – brukes både som dekorasjon eller som romdeler. Med lamellgardiner får hjemmet ditt et loddrett innslag med et elegant uttrykk. Lamellgardiner har spesielt god funksjon på store vindusflater. 

Markisemannen har et stort utvalg av dekorative tekstiler for forskjellige uttrykk på lamellgardiner. Våre lameller har bredder på enten 89 eller 127 mm, samt at vi har et noe mindre utvalg med lameller på 63 mm bredde.

Hos Markisemannen finner du garantert lamellgardiner som passer for interiøret ditt. Ønsker du optimal lyskontroll, en elegant stil og intimitet, er lamellgardiner den perfekte løsningen. Våre lamellgardiner leveres også med flere typer betjeningsløsninger – med snor, kjede eller elektrisk motor.

 

Slik rengjør du lamellgardiner

Lamellgardiner rengjøres enkelt med normal støvtørking. Dersom det er nødvendig, så bruk en lett fuktet klut. For en grundigere rengjøring kan du bruke mildt såpevann. Bruk aldri strykejern – det vil ødelegge lamellene.

 

Gratis befaring for lamellgardiner eller annen solskjerming

Ønsker du å se utvalget av lamellgardiner hjemme hos deg selv? Vil du være sikker på at alle mål blir utført riktig? Enten det er snakk om lamellgardiner eller annen type solskjerming, så kommer en av våre markisemenn på hjemmebesøk til deg – gratis og helt uforpliktende! Da kan du ta valgene hjemme i din egen sofa – i fred og ro.  

Med skreddersydde lamellgardiner fra Markisemannen får du høy kvalitet og et tidløst uttrykk – rett og slett produkter som varer lenge!

Finn din nærmeste markisemann for gratis befaring:
loader